ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Yavuz Selim İlkokulu

MAHMUT ÇITIRIK - OKUL MÜDÜRÜ

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Haliliye’ de tamamladı. 2006 yılında başladığı Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü 2010 yılında bitirdi. Aynı yıl Şanlıurfa’da göreve başladı. 2015 yılı itibariyle Eyyübiye Dr. Cavit Özyeğin İlkokulu’nda müdür yardımcılığı görevine başladı. Nisan 2017 – Ocak 2019 tarihleri arasında Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro biriminde, Şubat 2019 – Temmuz 2019 tarihleri arasında Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge biriminde çalıştı. 2019 Kasım ayı itibariyle Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü "Eğitim Yönetimi ve Denetimi" alanında tezli yüksek lisansını tamamladı. 08.06.2021 tarihinde Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi bölümünden mezun olarak ikinci lisans diplomasına sahip oldu. 2019 Ağustos ayı itibariyle Eyyübiye Yavuz Selim İlkokulunda okul müdürü olarak göreve başladı. Halen bu görevine davam etmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

He was born in Akçakale district of Şanlıurfa. He completed his primary and secondary education in Şanlıurfa Haliliye. He started Aydın Adnan Menderes University Faculty of Education, Department of Primary School Teaching in 2006 and graduated in 2010. In the same year, he started to work in Şanlıurfa. As of 2015, He started working as an assistant principal at Cavit Özyeğin Elementary School in Şanlıurfa Eyyübiye. He worked in the Special Bureau unit of the Provincial Directorate of National Education of Sanliurfa Between April 2017 - January 2019.  He graduated from Anadolu University, Department of Public Administration and Political Science on 08.06.2021 and received his second undergraduate degree. Also he worked in the R & D (research and development) unit of the Provincial Directorate of national education of Sanliurfa from February 2019 to July 2019. In August 2019, he started working as the headmaster of Eyyübiye Yavuz Selim Primary School. He still continues his duty. He is married and has two child.