ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Yavuz Selim İlkokulu

Yavuz Selim İlkokulu

Adres
GÜMÜŞKUŞAK MAH. HARRAN KAPI CAD. YAVUZ SELIM ILKOKULU BLOK NO: 10A EYYÜBİYE / ŞANLIURFA
Vizyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Başarılar
Okulumuz 1959 yılında kurulmuş çok köklü bir okuldur. Nice başarılı öğrenciler yetiştirmiş Ş.Urfanın en köklü okullarından bir tanesidir. Okulumuzda eTwinnig Projesi aktif olarak yürütülmektedir. Ayrıca okulumuz ´´101´´ etkinlik ile eTwinning projesinde Avrupa Kalite Etiketi ödülü almıştır. Okulumuz Beyaz Bayrak Projesinde Belgesini almıştır. Okulumuz Beslenme Dostu Okul Projesinde Belgesini almıştır.
Öğretim Şekli :Normal (Tam Gün)
PAZARTESİ-PERŞEMBE 08:50-14:40 40 DK ÖĞLE ARASI
KALORİFER
Ulaşım
Okulumuza ilk olarak otogardan gelenler için her 6 dakikada bir 61 ve 62 nolu belediye otobüsüyle, Okulumuza şehir merkezinden Maliye durağından 1,2,41/A ve 41/B nolu ve yakubiye-şıhmaksut dolmuşları ile 15 dakika süreyle ulaşılabilir, Ayrıca öğretmenlerimiz şehrin her tarafından servislerle rahatlıkla gelebilmektedir.
Merkezi bir okul olduğumuzdan öğretmenlerimiz servis kullanmamaktadır.
Yerleşim Yeri
Yavuz Selim ilkokulu Gümüşkuşak mah. Harran kapı cad. no:36/A eyyübiye/Şanlıurfa
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Yavuz Selim İlkokulu Şanlıurfa/Merkez Eyyübiye İlçesindedir.Merkeze 3 km uzaklıktadır.
Masa Tenisi Turnuvası
Bilimsel Etkinlikler
Öğretmen Mesleki Gelişim Programı (Kurum İçi Hizmetiçi Eğitim) 0-18 Yaş Aile Eğitimi
Okulumuzda eTwinning Projesi yürütülmektedir.
Okul Senin, TERKETME! Erasmus+ Projesi